Over Vitavinas

Vitavinas werkt met een holistische behandeling. We zullen een kijkje nemen naar de gebieden van lichaam, psyche en emoties.

Tegelijkertijd worden verschillende helende methoden uit de conventionele geneeskunde en alternatieve geneeskunde aan elkaar gekoppeld.

Gemaakt met dit ontwerp begint Vitavinas met Andullatietherapie en Reiki. Corresponderende behandelingen in bedrijven, op beurzen en andere evenementen die eerder worden aangeboden. De terugkoppeling van de patiënten was altijd positief — bekijk onze beoordelingen.

Beide therapieën kunnen afzonderlijk of in combinatie worden gebruikt.


Onze bedrjfsnaam Vitavinas

De bedrijfsnaam Vitavinas is samengesteld uit verschillende woorden:
Vita - via - natura - sport
Leven - Pad - Natuur - Sport


Talen

Communicatie kan in het Engels, Nederlands en Duits worden gedaan.


Over de eigenaar


Wolfram Rößler is al 38 jaar geïnteresseerd in alternatieve geneeskunde. Sindsdien bestaat de doelstelling van dit project al.

Na het voltooien van de school introduceerde hij op zuurstof gebaseerde producten voor de fabrikant op de Duitse markt. Dit werd gevolgd door een studie in de psychologie. Na zijn afstuderen was het werkveld jarenlang actief in professionele verkoop en marketing.

Opleiding en werkervaringen

Gedurende 4 jaar was hij geassocieerd met de verkoop en raadpleging van voedingssupplementen. In deze tijd ondersteunde hij deelnemers bij de uitvoering van een dieetverandering binnen een project.

Hieruit ontwikkelde de claim om zijn eigen voedsel te ontwikkelen dat niet alleen als een voedingssupplement wordt gebruikt, maar een gezond voedsel met alle voedingsstoffen vertegenwoordigt. De ontwikkeling van dit product was opvallend in de jaren 2014 - 2018.

Eigen ervaringen in (pijn) klachten

Vanwege zijn eigen pijnervaringen op de rug, hoofdpijn, knie en voeten geraadpleegde de heer Rößler verschillende behandelmethoden met verschillende therapeuten, maar ze waren allemaal niet succesvol. Door deze ervaringen kwam de interesse van alternatieve geneeswijzen weer op de voorgrond.

Corresponderend onderzoek leidde tot de toepassing van de Andullationstherapie, die permanent de pijn van het gebied aan de achterkant en na sportieve activiteiten die overbelasting veroorzaakten, zoals spierpijn verhinderde.

Aanvullende opleidingen

In 2017 volgde hij een training in massage, anatomie, pathologie en fysiologie. Verder werd hij in 2017 toegelaten tot de 1e en 2018 in de 2e graad van Reiki.

Andere interesses

In zijn vrije tijd is hij componist, glaskunstenaar en ontwerper. Aanvullende training in alternatieve geneeskunde.