in
 

Rugpijn door de matras

Het gebeurt 's nachts. De volgende ochtend word je wakker met rugpijn, alles was prima de dag ervoor. Alles was zoals gewoonlijk. Er was geen buitensporige sport, geen zwaar werk gedaan.

Bij plotseling uit bed komen ontstaat er een sterke pijn in de rug. Bij de volgende lichte beweging ook pijn in de rug. In extreme gevallen is het nu in een gebogen houding of op handen en voeten uit bed.

Rugpijn ontwikkelt zich ook tijdens de slaap

Maar rugpijn komt niet vanuit het niets. Het is een sluipend proces dat we voor het eerst waarnemen met ernstige rugpijn. In de beginfase worden de oorzaken nog steeds gecompenseerd door ons lichaam.

Pijn in de rug ontwikkelt zich langzaam

Pijn in de rug kan worden veroorzaakt door de verkeerde matras of door verkeerd gebruik van de matras. Er zijn matrassen in elke kwaliteits- en prijscategorie.

Het belangrijkste punt om in gedachten te houden bij het kopen van een matras, is de bewezen duurzaamheid om te weten en op te letten. De levensduur van een matras varieert tussen 5 en 10 jaar. Als het leven is bereikt, moet u de aankoop van een nieuw matras niet lang uitstellen.

Matrassen zijn iets individueels

Matrassen zijn gebonden aan personen en geslacht. Mensen hebben verschillende maten en lichaamsgewichten. Volgens deze twee hoofdcriteria moet de keuze voor een nieuw matras zijn.

Bovendien moet rekening worden gehouden met de nachtelijke eliminatie van zweet. Ook dit is voor elke persoon anders. Veel verkopers houden geen rekening met deze aspecten. Deze essenties zijn niet noodzakelijk prijsgebonden.

Matrassen kunnen de wervelkolom beschadigen

Iedereen die lange tijd op een ongeschikte mate van hardheid heeft gelegen, beschadigt zijn ruggengraat. De gevolgen signaleren het lichaam met rugpijn.

Afhankelijk van het gekozen matrastype, moet een matras regelmatig worden gedraaid en gedraaid om te voorkomen dat het verslijt. Dus de slijtage vindt gelijkmatig plaats in de matraskern.

Overeenkomstige Liegekuhlen wordt dus voor een langere tijd voorkomen. Afhankelijk van de materialen die in de matras worden gebruikt, is dit proces anders.

Voor matrassen van hoge kwaliteit wordt dit op kwartaalbasis aanbevolen. Voor matrassen kan de matras alleen worden gedraaid en niet worden gedraaid.

Je rug zal het danken.